به گزارش شفا آنلاین : علی حسینی گفت: معمولاً زنان باردار در هفته بیستم به بعد دچار ورم پا میشوند این ورم به دلیل افزایش حجم خون در رگها است.
وی ادامه داد: برای بهبود ورم پا در این دوران توصیه می شود که لباسهای تنگ نپوشند و از کفشهای طبی که در آن احساس راحتی دارند استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی گفت: زنان باردار از خوردن نمک باید بپرهیزند همین نمک باعث جمع شدن مایعات در بدن و ورم میشود.همچنین خوردن کافئین را هم باید محدود کنند.
حسینی افزود: مصرف غذاهای شور، چرب، فستفودها، غذاهای کنسروی، آجیل شور و سسها پرهیز کنند چون ورم پاها را تشدید می کند.
وی تصریح کرد: پیادهروی به زنان باردار توصیه میشود و به هنگام نشستن باید مراقب باشند که پاهایشان آویزان نبوده روی هم قرار نگیرد. به مدت طولانی روی صندلی نشینند و پاها به هنگام استراحت بالاتر از سطح بدن قرار گیرد.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف خوراکیهای حاوی پتاسیم مثل موز، پرتقال، سیب زمینی، اسفناج، بادام زمینی و گوجه فرنگی برای کاهش ورم پا و دردهای عضلانی پا مفیدند.
حسینی گفت: کمپرس آب سرد در نواحی ورم کرده با مشورت پزشک موثر است و در کنار مصرف آب و مایعات زیاد در طول روز، خوراکیهای ادرارآور مثل چغندر، کاهو و جعفری بیشتر مصرف کنند.
فارس