کد خبر: ۶۲۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 20
شفا آنلاين:طب شرقی در جهان از هزاران سال پیش توجه زیادی را به خود جلب کرده و طرفداران زیادی دارد. در این مقوله، چای جایگاه ویژه‌ای دارد و علاوه‌بر فوایدی که برای سلامت افراد به جا می‌گذارد باعث شده بسیاری از کشورهای غربی نیز به دنبال این خواص باشند و توجه خاصی به این نوشیدنی بی‌نظیر داشته باشند.

به گزارش شفا آنلاين،دانشمندان بر این باورند که برخی چای‌ها خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت را کاهش می‌دهند و باعث کاهش وزن و کلسترول خون می‌شوند.


***

چای سبز
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سبز ممکن است مانع از رشد سرطان‌های مثانه، سینه، ریه، معده، پانکراس و مقعد شود.
از تصلب شرایین و انسداد عروق جلوگیری می‌کند و با برقراری تعادل در میزان کلسترول خون، به بهبود مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.
چای سبز خطر ابتلا به سکته را کاهش می‌دهد.
احتمال بروز اختلالات عصبی از قبیل ابتلا به آلزایمر و پارکینسون با مصرف چای سبز کم می‌شود.
فلوراید موجود در چای سبز می‌تواند مانع از پوسیدگی دندان‌ها شود.

چای جینسینگ
این نوشیدنی به تقویت و بالا بردن قدرت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
نوشیدن چای چاگا مانع از رشد برخی سرطان‌ها و کاهش شماری از آنها مانند سرطان‌های سینه، کبد، رحم و معده می‌شود.
چای چاگا حاوی ویژگی‌های ضد التهابی است، از این رو برای بهبود علائم برخی ناراحتی‌های مفصلی مفید است.
مقدار انرژی بدن را بالا می‌برد و تحمل بدن را افزایش می‌دهد.
از بروز ناراحتی‌ها و بیماری‌های معده جلوگیری می‌کند.


چای سیاه
مصرف چای سیاه از ریه‌ها در برابر آسیب ناشی از قرار گرفتن در معرض دود سیگار جلوگیری می‌کند.
این نوع چای همچنین خطر بروز سکته‌ها را کاهش می‌دهد.
چای سیاه حاوی ماده‌ای موسوم به تئوفیلین است که جریان خون را درون مویرگ‌ها افزایش می‌دهد و به حفظ فشار خون طبیعی کمک می‌کند.
مصرف این نوشیدنی همچنین راه‌های هوایی را باز کرده و انسداد آن را برطرف می‌کند و در نتیجه تنفس را برای مبتلایان به حملات آسمی راحت‌تر می‌کند.


چای پوئر
(گرفته شده از برگ‌های سبز چای)
چای پوئر کاهنده کلسترول است و میزان این چربی بد را در خون کاهش می‌دهد و همچنین باعث تقویت جریان خون و گردش خون می‌شود.
این نوشیدنی که از برگ‌های سبز چای گرفته شده به هضم غذا کمک می‌کند.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای پوئر به خروج سموم از خون کمک می‌کند.
مصرف این نوع چای عملکرد طحال را بهبود می‌بخشد.

چای سفید
چای سفید در مقایسه با چای‌های فرآوری‌شده ویژگی‌های ضدسرطانی بیشتری دارد.
چای سفید خون را رقیق می‌کند و در نتیجه عملکرد عروق خونی را بهبود می‌بخشد. این نوشیدنی همچنین به پایین آوردن فشار خون و حفظ سلامت افراد کمک می‌کند.
همچنین با رقیق شدن خون، پایین آمدن فشار خون و کاهش کلسترول، چای سفید از قلب و سیستم گردش خون محافظت می‌کند.
چای سفید حاوی مقادیر بالایی فلوراید است که استحکام و سلامت دندان‌ها را به دنبال دارد. این نوشیدنی همچنین باکتری‌هایی را که موجب شکل‌گیری پلاک‌های میکروبی، فساد دندان‌ها و تنفس بد می‌شود، نابود می‌کند.
این نوع چای، باعث قوی‌تر شدن سیستم ایمنی بدن می‌شود و از بروز عفونت‌های باکتریایی جلوگیری می‌کند.

چای بابونه
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای بابونه مانع از بروز عوارض ناشی از ابتلا به دیابت مانند کاهش دید، آسیب‌های عصبی و کلیوی در مبتلایان می‌شود.
مانع از رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.
این نوشیدنی به جلوگیری از التهاب‌های معده و روده کمک می‌کند، مانع از ایجاد گاز معده شده و انقباض‌ها و گرفتگی‌های معده را کاهش می‌دهد.
از چای بابونه در درمان سندروم روده تحریک‌پذیر استفاده می‌شود.
همچنین خواب راحتی را به همراه می‌آورد بنابراین در درمان ‌بی‌خوابی‌ها از آن استفاده می‌شود.

چای ترش
بین مصرف چای هیبیسکوس و کاهش فشار خون بالا ارتباط مستقیمی وجود دارد. از این رو، یک درمان طبیعی برای مبتلایان به فشار خون بالا به شمار می‌رود.
این نوشیدنی به کاهش کلسترول و کنترل تصلب شرایین کمک می‌کند.


چای اولونگ
این نوشیدنی به کاهش میزان کلسترول خون کمک می‌کند.
چای اولونگ با پایین آوردن قند خون به بیماران دیابتی کمک می‌کند.
محققان ارتباطی را بین مصرف چای اولونگ و کمک به کاهش وزن پیدا کرده‌اند.
از این چای می‌توان به‌عنوان مکمل مفیدی برای کاهش وزن استفاده کرد.

چای‌ رویبوس
این نوع نوشیدنی دارای ویژگی‌های ضدسرطانی است.
مصرف چای رویبوس به کاهش کلسترول و فشار خون بالا کمک می‌کند.
این چای در بازسازی بافت کبد موثر است.
همچنین به کاهش گرفتگی‌ها و درد معده و روده کمک می‌کند.



فرهیختگان



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: