به گزارش شفاآنلاین ،دكتر شادنوش رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان در اين مراسم به اهمیت و نقش پدافند غیرعامل اشاره کرد و خواستار استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود به منظور پیشگیری و تشخیص به موقع مخاطرات و انجام ارزیابی به عنوان اولین اقدام در این خصوص شد.
وي افزود: باید توجه داشت که تهدیدات آینده بسیار متفاوت تر از تهدیدات گذشته و فعلی است بنابراین باید با آمادگی کامل در بعد نظامی و غیر نظامی و تقویت پدافند غیر عامل در سطح ملی و همچنین نهادهای دفاعی کشور از نیروی انسانی تا منابع و تاسیسات ، کشور را در مقابل خطرات تقویت کرد.
عباس پازوكي مديرعامل پدافند غير عامل استانداري بيان كرد: متاسفانه سلاح های بیولوژیک و بیوتروریسم بعنوان استفاده از میکروبها و سموم و سایر عوامل زیستی برعلیه انسانها – دام ها و محصولات کشاورزی می تواند درزمان صلح و بصورت مخفیانه نیز صورت گیرد بنابراین شیوع بیماریهای خاص دربین انسانها دام ها و محصولات کشاورزی می تواند بطور عمدی از طرف دشمنان برای صدمه زدن به زیرساخت های اقتصادی و برعلیه امنیت و آسایش مردم صورت گیرد و این نیازمند هشیاری جدی مسئولین بهداشتی کشوراست .
در ادامه پرفسور علي كرمي عضو هيئت علمي دانشگاه بقيه الله سخنران اين همايش در خصوص بيو تروريسم يا تروريسم بيولوژيك اظهار داشت: هدف از استفاده عوامل بيولوژيك يا محصولات آنها جهت ايجاد رعب و هراس و يا مرگ در اهداف انساني است.
وي افزود: کشور پهناور جمهوری اسلامی ایران با هزاران کیلومتر مرزهای خاکی و آبی و غنی از منابع طبیعی همواره مورد طمع دشمنان بوده و خواهد بود باید همواره با آمادگی و هوشیاری کامل عمل نمود.