کد خبر: ۶۱۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 14
شفاآنلاین _سلامت>تغذیه>خانم های باردرای که در دوران بارداری شان علاقمند به خوردن غذاهای پرچرب و زیاده خوری هستند بدانند؛ جنینشان را در معرض صدمات کبدی قرار می دهند.
به گزارش شفاآنلاین ،بر اساس پژوهش‌های جدید، رژیم غذایی پرچرب در دوران بارداری نه‌تنها باعث کوچک شدن کبد نوزاد می‌شود بلکه سیستم ایمنی بدن کودک را ضعیف می‌کند.

بر اساس مطالعات جدید داشتن رژیم غذایی پرچرب و پرخوری در دوران بارداری بر سیستم سلول‌های بنیادی خون‌ساز در کبد نوزاد و سیستم ایمنی بدن تأثیر می‌گذارد.

با انجام پژوهش‌های متعدد محققان دریافتند، رژیم غذایی پرچرب و پرخوری که مادران در دوران بارداری دارند، محدودیت‌های قابل‌توجهی در رشد سلول‌های بنیادی خون در کبد جنین ایجاد می‌کند و درنهایت سیستم ایمنی بدن در حال رشد جنین به خطر می‌افتد.

این پژوهش‌ها روش غلط بسیاری از مادران را که تصور می‌کنند در دوران بارداری باید تغذیه خود را افزایش دهند و از غذاهای پرچرب و پرکالری استفاده کنند، تکذیب کرده و ضرورت درک بهتر نسبت به اثر این رژیم غذایی نادرست را ثابت می‌کند.

 دکتر سلام

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: