کد خبر: ۶۱۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 12
شفا آنلاین: متخصصین به افراد توصیه می کنند تا روزانه ۱ یا ۲ عدد موز رسیده مصرف کنند تا به این طریق خود را در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و نظیر آن ایمن کنند.
به گزارش شفا آنلاین - اگر شما نیز به میوه موز علاقه دارید، لازم است که در انتخاب نوع سالم آن توجه کنید.

موز کاملا رسیده حاوی ماده‌ای به نام TNF می‌باشد که دارای قدرت مبارزه با سلول های غیر طبیعی را دارد.

گفتنی است، که یکی از نشانه‌های موز رسیده وجود لکه‌های سیاه در سراسر آن است و هر چه میزان لکه‌های سیاه آن بیشتر باشد اثر بهسازی و ایمنی آن بالاتر است.

موز یکی از میوه‌های معروف در ژاپن می باشد. تحقیقات   ژاپنی نشان می‌دهد که وجود ماده TNF در موز یک خاصیت ضد سرطانی محسوب می‌گردد و سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد. محققان بر این باورند که مصرف موز یک راه بسیار عالی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های تهدید کننده و سرطان است.

نکته قابل توجه این است که قدرت TNF به میزان رسیدگی میوه بستگی دارد همچنین مواد مغذی موجود در میوه به میزان رسیدگی آن وابسته است. به طور مثال، سطح آنتی اکسیدان موز رسیده به تدریج در حال افزایش است.

حال در یک موز کاملا رسیده با میزان لکه سیاه پوست بالا، نشاسته آن یک قند ساده بوده که برای هضم نیز راحت‌تر است. دانشمندان ژاپنی تحقیقاتی را بر روی خواص چند میوه رسیده نظیر موز، انگور، سیب، هندوانه، آناناس،‌گلابی و خرمالو انجام دادند.

طبق این تحقیق تنها موز رسیده دارای بیشتری خواص بوده این میوه سلولهای سفید خون را تحریک کرده و تولید TNF را افزایش می‌دهد. لذا متخصصین به افراد توصیه می کنند تا روزانه 1 یا 2 عدد موز رسیده مصرف کنند تا به این طریق خود را در برابر آنفولانزا، سرماخوردگی و نظیر آن ایمن کنند.

موز رسیده با لکه‌های سیاه 8 برابر نوع سبز و تازه آن سالم‌تر بوده و حاوی مقدار قابل توجهی TNF می‌باشد.

توجه می‌شود این میوه را به طور رسیده در یخچال خود ذخیره کرده تا مواد مغذی آن از بین نرود.
برچسب ها: میوه ، تحقیقات ، موز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: