کد خبر: ۶۰۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 04
شفا آنلاين:سلامت جنسی>بیماری ها-یک متخصص پوست و مو گفت: زگیل یک بیماری پوستی است که از طریق خراش پوستی وارد بدن می‌شود.

به گزارش شفا آنلاين،دکتر حسین طباطبایی درباره زگیل پوستی و عوامل ایجاد این بیماری گفت: زگیل یک بیماری پوستی است که از طریق خراش پوستی وارد بدن می‌شود که این خراش‌ها فقط از طریق میکروسکوپ قابل دیدن است.


وی با بیان این‌که این خراش‌ها در دست و صورت بیشتر ایجاد می‌شود، افزود: زگیل بدون خارش است و به غیر از شکل ظاهری آزاری برای بدن ندارد.

این متخصص پوست و مو با اشاره به این‌که بیماری زگیل درهمه افراد ایجاد عارضه نمی‌کند خاطرنشان کرد: برخی افراد ایمنی کامل در برابر این بیماری دارند اما در برخی افراد به صورت ژنتیکی در برابر این بیماری ایمنی وجود ندارد.

طباطبایی ادامه داد: تا کنون 54 نوع از این بیماری شناخته شده که حدود نُه نوع آن در انسان بیماری‌زا است البته در مخاط ها مانند بینی ایجاد نمی‌شود.

زگیل تناسلی عمدتا مربوط سن پس از بلوغ است وی به بیان این‌که زگیل در نقاط مختلف بدن ممکن است به شکل های مختلف دیده شود درباره زگیل تناسلی ابراز داشت: زگیل تناسلی در خانم‌ها از طریق رابطه جنسی با فرد آلوده و یا استفاده از لباس زیر آلوده ممکن است باعث سرطان گردن رحم شود که حتی خطرناک و کشنده نیز باشد.

این متخصص پوست و مو با اشاره به این‌که زگیل تناسلی عمدتا مربوط به سن پس از بلوغ است، افزود: این بیماری عمدتا در کودکان سپس نوجوانی و پس از آن جوانی اتفاق می‌افتد و معمولا از سن میانسالی به بعد زگیل در فرد ایجاد عارضه نمی‌شود زیرا ویروس زگیل که تا میانسالی بر بدن اثرگذار نبوده است پس بدن فرد به این ویروس مقاوم است.

طباطبایی ادامه داد: وقتی بدن انسان این ویروس را مانند هر ویروس دیگری به عنوان بیگانه شناسایی نمی‌کند پس در بدن ظاهر می‌شود اما در کسانی که زگیل به یک باره ناپدید می‌شود به این دلیل است که بدن این ویروس را شناسایی کرده و آن را از بین برده است.

درمان طبیعی زگیل در بدن دو تا سه سال طول می‌کشدوی درباره درمان زگیل گفت: اگر درمان دارویی درباره زگیل صورت نگیرد معمولا دو تا سه سال طول می‌کشد تا سلول‌های ایمنی بدن بیدار شوند و به مقابله با آن بپردازند اما در صورتی که زگیل خود به خود خوب شود فرد تا آخرعمرمجددا درگیر این بیماری نمی‌شود.

این متخصص پوست و مو درباره نقش ژنتیک در انتقال بیماری زگیل تاکید کرد: فرزند می‌تواند استعداد ژنتیکی درباره زگیل را از والدین ارث ببرد اما درباره انتقال زگیل تناسلی مادرهنگام زایمان معمولا فرزند دچار زگیل شده و احتمال انتقال از این طریق بسیار نادر است.

طباطبایی درباره راه‌های مختلف درمان زگیل از گذشته تا به امروز گفت: درروش سنتی درمان، زگیل را با مو یا نخ می بستند تا جریان گردش خون به زگیل قطع شود اما با ازبین رفتن زگیل استعداد ایجاد مجدد آن باقی می‌ماند.

وی ادامه داد: یک سری ویروس معمولا اطراف زگیل وجود دارند به شکلی که وقتی زگیل از بین می‌رود مجداد ازه مان ناحیه زگیل جدید ایجاد می‌شود.

این متخصص پوست و مو ابراز داشت: غیر از روش‌های فیزیکال مانند فریز کردن، جراحی کردن و لیزر، پمادهایی نیز وجود دارند که دارای ترکیبات اسیدی هستند و ویروس زگیل را از بین می‌برند البته استعداد بیماری زگیل پا برجاست.




سینانیوز



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: