وی همچنین هدف از این نمایشگاه را آشنایی بیشتر متخصصین با مدرن ترین تجهیزات پزشکی و سلامت بیان نمود و عنوان کرد: یکی از حائز اهمیت ترین شاخصه های این نمایشگاه بازدید بسیاری از متولیان اعم از مراکز درمانی خصوصی و دولتی در آن است .
مهدوی در ادامه اظهار داشت: عمده ترین صادرات کشور در حوزه تجهیزات پزشکی به کشورهای منطقه خصوصا همسایه صورت می گیرد و حتی برخی تولید کنندگان توانسته اند با ارتقای کیفیت محصولات خود، به برخی کشور های اروپایی و امریکایی صادرات داشته باشند.
وی با بیان اینکه داشتن برخی مدارک برای صادرات به کشور آمریکا الزامی است، تصریح کرد: کشورهای همسایه مثل عراق به مشخصات فنی و تاییدیه هایی مثل ایزو و امثال آن بسنده می کنند.
معاون توسعه صادرات امور بین الملل سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در چند سال گذشته حضور نمایشگاهی شرکت ها از رونق افتاده بود، گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت و سایر ارگان های مربوطه برنامه ها را برای صادرات به گونه ای تنظیم کرده اند که شرکت های خواهان بتوانند با کمترین مشکل ممکن کارهای مد نظر خود را به منصه ظهور برسانند.
وی همچنین ادامه داد: شاهد مثال ما همین کشور عراق است که به همت کارگروه توسعه و صادرات سازمان غذا و دارو و همکاری سندیکاها و انجمن های مربوطه در آن کشور فراهم گردید وزیر بهداشت عراق دستورالعملی ۷ ماده ای را ابلاغ نمود که پیرو آن حتما بازار خوبی برای شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی ایجاد خواهد شد در این صورت آنها خواهند توانست با طیب خاطر، فعالیتهای خود را در جهت ارتقای صادرات عملیاتی کنند.
مهدوی به تفاوت ملموس صادرات تجهیزات پزشکی با برخی حوزه ها اشاره کرد و عنوان نمود: اگر بخواهیم مبلغ صادرات این حوزه را با نفت و گاز قیاس کنیم قطعا رقم چشمگیری نخواهد بود اما با تقویت ضوابط صادراتی به نفع تولید کنندگان و ایجاد تسهیلات لازم در این خصوص که در حال پیگیری است و با کشف بازار های جدید و افزایش صادرات به کشورهای مثل افغانستان و روسیه و دیگر کشورها قطعا به عدد قابل توجهی خواهد رسید.
هجدهمین نمایشگاه بین المللی ایران هلث از ۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می شود.
مهر