به گزارش شفا آنلاین،امیر صادقی گفت: انجام معاینه به طور مداوم یکی از بهترین راههای تشخیص بیماریهای قلبی است چرا که قبل از ابتلا یا عود بیماری،تشخیص داده میشود.
وی ادامه داد: در هر صورت اگر فرد هر گونه علامت بالینی مثل درد در قفسه سینه، تنگی نفس یا تپش قلب دارد که ممکن است نشاندهنده یک بیماری قلبی باشد، باید سریع به پزشک مراجعه کند.
این متخصص قلب و عروق افزود: پزشک معالج نیز پس از اطلاع از سابقه بیماری و مشاهده علایم بالینی یکی از روش های تشخیصی درمان را پیشنهاد میدهد تا بررسیهای بیشتری را انجام دهد.
صادقی گفت: از طرفی بسیاری از عوامل خطر در ابتلا به بیماری های قلبی دخالت دارند مثلا فشارخون بالا و کلسترول بالا از این گونه علائم است.ابتلا به بعضی از بیماری ها نیز احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را بیشتر می کند مثلا دیابت یک اعلام خطر است.
وی ادامه داد: به طور کلی سیگار کشیدن، برخی عوارض یائسگی، مسن شدن، رژیم ناسالم غذایی و عدم فعالیت جسمانی از دیگر عوامل خطر محسوب میشود.
این متخصص قلب و عروق گفت: پزشک معالج از تجویز نوار قلب به عنوان اولین راه تشخیصی استفاده میکند. در این روش با استفاده از الکترودهایی که روی قفسه سینه قرار میگیرد، تا حدودی از خون رسانی قلب و بیماری عضله قلب می توان مطلع شد.
صادقی افزود: اکوکاردیوگرافی یا سونوگرافی مخصوص قلب روش دیگر است که به بررسی کارکرد قلب میپردازد و ناهنجاریهای مادرزادی و بیماریهای دریچهای مشخص می شوند.
وی تصریح کرد: انجام تست ورزش نیز راه دیگری برای تشخیص بیماری قلبی است و تنگی عروق با آن تشخیص داده میشود و در صورت نیاز آنژیوگرافی تجویز میشود.
فارس