شفا آنلاین:استفاده از شیرینکنندههای جایگزین در صنایع غذایی، محدود به کشور ما نمیشود و در تمام دنیا از این محصولات که تاییدیههای لازم بینالمللی دارند، استفاده میکنند.
به گزارش شفا آنلاین، همه
شیرینکنندههایی که بیشتر مردم آنها را با نام شیرینکنندههای مصنوعی
میشناسند، مصنوعی نیستند و برخی از آنها، مانند استویا از گیاهان طبیعی
استخراج میشوند بنابراین شاید بد نباشد نام شیرینکننده جایگزین را به این
محصولات که گاهی تا 300 برابر از قند و شکر معمول، شیرینتر هستند، بدهیم.دلیل
کمکالری و رژیمی بودن محصولاتی که از قندهای جایگزین در آنها استفاده
میشود این است که بیشتر این قندها، کالری ندارند و مثلا به جای 300
کیلوگرم شکر در تهیه حجم مشخصی از بیسکویت یا نوشابه، از یک کیلوگرم عصاره
استویا استفاده میشود. نکته مهم اینکه استفاده از شیرینکنندههای جایگزین
در صنایع غذایی، محدود به کشور ما نمیشود و در تمام دنیا از این محصولات
که تاییدیههای لازم بینالمللی دارند، استفاده میکنند. درنهایت
باید به این نکته هم اشاره شود که برخلاف باور برخی مردم، تاکنون اثری از
سرطانزایی در شیرینکنندههای مصنوعی و جایگزین گزارش نشده است بنابراین
نگرانی خاصی در این مورد وجود ندارد اما زیادهروی در مصرفشان توصیه
نمیشود.