کد خبر: ۵۸۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 15
شفاآنلاین-یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه مصرف داروها به صورت خودسرانه منجر به آسیب‌های جدی بر کلیه‌ها می‌شود، اظهار کرد: کلیه‌ها مواد زاید تجمع یافته در خون را دفع، میزان مایعات و موادمعدنی بدن را تنظیم و فشارخون را متعادل می‌کنند.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر عبدالامیر امیریان  با اشاره به اینکه برخی از داروها در خانه‌های مردم زیاد هستند یا می‌توان به راحتی از داروخانه‌ها آنها را تهیه کرد، گفت: شایع‌ترین این داروها ژلوفن و استامینوفن است، اما در هر صورت مصرف خودسرانه یا بیش از حد هر ماده دارویی می‌تواند منجر به آسیب به کلیه یا بخش‌های دیگر بدن شود.

وی تصریح کرد: هر داروی مصرفی از طریق کلیه، کبد، تنفس و تعریق از بدن دفع یا خارج می‌شود، اما مصرف کردن داروها به صورت خودسرانه یا بیش از حد عوارض جبران ناپذیری بر کلیه دارند.

این دکترای داروسازی در خصوص اینکه آیا داروسازها می‌توانند به افراد دارو پیشنهاد کنند، خاطرنشان کرد: داروسازها می‌توانند به افراد دارو پیشنهاد کنند، اما اگر در مراجعه اول به داروساز مشکل بیمار حل نشد، باید به پزشک عمومی یا متخصص مراجعه کرد.

امیریان با تاکید به اینکه اکثر داروسازها کار خود را به درستی انجام می‌دهند و داروهای مناسبی را در زمان‌های لازم به بیماران معرفی می‌کنند، اظهار کرد: کلیه‌ها مواد زاید تجمع یافته در خون را دفع، میزان مایعات و موادمعدنی بدن را تنظیم، فشارخون و میزان کلسیم بدن را متعادل می‌کنند. بر همین اساس سلامت کلیه‌ها در بدن بسیار حائز اهمیت است.

وی در پایان یادآور شد: مصرف خودسرانه یا بیش از حد داروها، بیشترین آسیب را بر کلیه‌ها وارد می‌کند. بنابراین به علت نقش مهم کلیه در حفظ سلامت بدن باید از مصرف داروها به صورت خودسرانه یا بیش از حد پرهیز شود.

ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: