به گزارش شفا آنلاین،ایرج هوسمی اظهار کرد: اضافه کردن افزودنیهایی همچون لیمو و گیلاس و غیره نمیتواند کیفیت چای را مانند همان ابتدا حفظ کند.
وی ادامه داد: چای طبیعی ایرانی به هیچ عنوان قابل قیاس با چایهای طعمدار خارجی نیست و باید این نکته را در نظر گرفت که چای طعمدار سلامت کافی ندارد.
رییس اتحادیه چایکاران با اشاره به ارائه تسهیلات دولت به چایکاران گفت: طبق پیشبینیهای صورت گرفته انتظار میرود تولید چای امسال 50 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
هوسمی میزان تولید چای خشک را در سال گذشته 12 هزار تن عنوان و اظهار کرد: برنامههایی برای افزایش تولید و کیفیت این محصول در نظر گرفتهایم.
وی با اشاره به تسهیلات دریافتی چایکاران گفت: سال گذشته برای هرس کفبر پنج میلیون تومان و برای هرس کمربر دو میلیون تومان تسهیلات در هر هکتار در نظر گرفته شد.
رییس اتحادیه چایکاران ادامه داد: این میزان به تمام چایکارانی که کار خود را آغاز کردهاند پرداخت میشود.
هوسمی با بیان اینکه هیچگونه صادراتی در زمینه چای صورت نمیگیرد، اظهار کرد: قاچاق در چای باعث شده که نقش صادرات در این حوزه کمرنگ شود.
وی در خصوص نرخ خرید تضمینی چای گفت: هر کیلوگرم چای درجه یک در سال گذشته
2200 تومان و هر کیلوگرم چای درجه دو 1200 تومان فروخته میشد که امسال این
میزان 21 درصد افزایش یافته است.
ایسنا