این ارولوژیست ادامه داد: من در اروپا و امریکا زندگی و تحصیل کرده ام .بله در این کشورها می توان رئیس جمهور، وزیر و رئیس اتحادیه کارگران را حتی با کاریکاتورمورد انتقاد قرار داد اما مسخره کردن و زیر سوال بردن گروهایی مانند پزشکان، معلمان، کارگران، کارکنان پلیس و مشاغل مشابه پای افراد را به دادگاه خواهد کشید.
جراح و متخصص کلیه و مجاری ادرار افزود: یعنی رسانه های جمعی حق ندارند در مورد گروههایی چنین برخوردهایی کنند آن هم گروهی که با مردم تماس مستقیمی دارد.
وی تأکید کرد: در دولتی که طرح تحول نظام سلامت در حال اجراست و پزشکان به عنوان اساس و بنیان آن در مراکز دولتی با هزینه تقریبأ صفر هزاران بیمار را عمل و ویزیت می کنند توهین به این قشر زحمکتش امر پسندیده ای نیست.
وی اذعان کرد: هیچ قشری در هیچ جامعه ای از جمله جامعه ما مبرا از اشتباه، اشکال و وجود افراد ناباب نیست و ادعای هر کس بر این مبنا دروغ محض است.باید پذیرفت این قبیل مسائل در قشر پزشکان هم هست اما نباید این گونه با بزرگ نمایی رابطه عاطفی حاکم میان بیمار و پزشک را به مخاطره انداخت و حتی آنرا از بین برد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: حال با شکستن چنین رابطه ای و حرمت شکنی در سطح جامعه، بعد لابد سراغ قضات، کارمندان شهرداری و... می روند.
وی خاطرنشان کرد: آیا اشکال های اساسی فقط در پزشکان است یا برای نمونه در کارمندان
دولت، کارمندان شهرداری، تجار، قضات و...
به گفته وی ،به طور کلی همه آنها کم و بیش دارای اشکالاتی هستند که شاید کمتر از همه آنها در پزشکان باشد.
صفری نژاد اظهار کرد: این که ما قشری را مورد حمله و تمسخر قرار دهیم در هیچ جامعه ای قابل قبول نیست.