کد خبر: ۵۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 06
شفاآنلاین-دبیر کل سازمان ملل متحد گفت: غذای آلوده به باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها یا مواد شیمیایی باعث ۲۰۰ نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می‌شود.
به گزارش شفا آنلاین،دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی سلامت، 7 آوریل 2015 برابر با 18 فروردین ماه جاری ضمن اعلام اینکه غذای آلوده موجب 200 نوع بیماری می‌شود، عنوان کرد: همه ما نقشی برای حفظ سلامت غذا از مزرعه تا سفره داریم.

در پیام بان کی مون آمده است که غذای آلوده به باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها یا مواد شیمیایی باعث 200 نوع بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می‌شود.

وی می‌گوید تهدیدات بالقوه جدید علیه ایمنی غذا در تمامی اوقات در حال ظهور است. تغییرات در روش‌های تولید، توزیع و مصرف غذا، پیدایش باکتری‌های مقاوم و افزایش سفرها و تجارت موجب دشواری در مدیریت عوامل بیماری همچنین آلودگی ذخیره غذایی می‌شود.

دبیرکل عنوان کرد: مصرف غذای ناسالم عمدتاً گزارش نمی‌شود و غالباً مشکلی نادیده گرفته در جهان است.

وی گفت: با در نظر داشتن گستره زنجیره عرضه غذا در سراسر جهان، نیاز به تقویت نظام ایمنی غذا در میان کشورها حیاتی تر می‌شود.

بان کی مون عنوان کرد: به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت در روز جهانی سلامت از همه کشورها و نقش آفرینان می‌خواهد ایمنی غذا از مزرعه تا سفره و هر جا بین این دو را بهبود بخشند.

تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: