کد خبر: ۵۶۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015April 03
شفاآنلاین :پزشکان در بررسی جدید خود نسبت به مصرف شیر خام و افزایش 100 برابری احتمال ابتلا به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی هشدار دادند.

به گزارش شفاآنلاین، پزشکان با بیان اینکه در سال‌های اخیر مصرف شیر خام به جای شیر پاستوریزه رونق بیشتری یافته، اظهار کردند: شیر خام موجب بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی می‌شود که می‌توان به اسهال، استفراغ، تب و دل درد اشاره کرد. همچنین در موارد جدی‌تر امکان بروز نارسایی کلیوی یا مرگ هم وجود دارد.

محققان آمریکایی معتقدند: خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از مواد غذایی که از خوردن شیر خام بوجود می‌آید 100 برابر بیش از مصرف شیر پاستوریزه است.

مصرف کنندگان شیر خام بر این باورند: این نوع شیر حاوی میزان بالاتری از آنتی‌بادی، پروتئین و باکتری نسبت به شیر پاستوریزه است و در برخی از افراد احتمال آلرژی و عدم تحمل لاکتوز را کاهش می‌دهد.

 با این وجود پزشکان در مطالعات جدید خود مشاهده کردند: آلوده کننده‌های میکروبی در شیر خام وجود دارد که می‌تواند موجب بروز بیماری‌های ناشی از مصرف مواد غذایی شود و برای زنان باردار، کودکان و افراد مسن خطرناک‌تر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: