شفا آنلاین:روغنها و چربیها از نظر منشا به دو گروه حیوانی و گیاهی تقسیم میشود این روغنها انواع مختلفی دارد که حدود 90 درصد آن برای مصارف خوراکی و 10 درصد آن در مصارف غیر خوراکی به مصرف میرسد.
به گزارش شفا آنلاین،روغنها
و چربیها از نظر منشا به دو گروه حیوانی و گیاهی تقسیم میشوند.
روغنحیوانی مانند: کره، دنبه، و چربیهای موجود در گوشت قرمز و مرغ است و
روغن های گیاهی هم انواع مختلفی دارند که شامل آفتابگردان، سویا یا زیتون ،
ذرت، کنجد،هستهانگور، پنبه دانه، نارگیل و پالم است.
میتوان
گفت: روغن پالم در مناطق گرمسیری آسیا آفریقا، آمریکا، تولید می شود که
انواع مختلفی دارد که شامل 1- روغن پالم اولئین 2- زوعن لوبر اولئین روغن
پالم اتئارین میشود که این روغنها از قسمت گوشی میوه پالم استخراج شده و
در حدود 90 درصد برای مصرف خوراک انسان و 10 درصد باقی مانده در مصارف غیر
خوراکی به مصرف می رسد.
همینطور باید دانست که در بین روغن پالم 2 نوع روغن پالم اولئین و روغن سوپر پالم اولئین برای مصارف خوراکی مناسبتر است.
از خصوصیات این روغن میتوان به داشتن کالری و ویتامین 2- کلسترول اشاره کرد که میتواند باعث کاهش تصفیه روغن شود.