کد خبر: ۵۶۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 28
شفاآنلاین_کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت:

به گزارش شفاآنلاین،کارشناس آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اگرچه بوته خیار گلخانه ای در مقایسه با خیار مزرعه ای پربارتر است، اما حساسیت بیشتری به آفات داشته و تولیدکنندگان از سموم قوی تری برای جلوگیری از آفت زدگی استفاده می کنند.

 

اکرم پایدار اظهار کرد: این سموم ابتدا وارد شیره و گوشت گیاه شده، با گذشت سه هفته تا یک ماه، اثر سوء مسمومیت زایی آن خنثی شود.

 

وی ادامه داد: در کشور ما این مدت زمان کمتر مورد توجه بوده و محصول، 10 تا 12 روز پس از سم پاشی به بازار عرضه می شود.
 
طبنا نیوز

 

 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: