شفاآنلاین :چربی گوشت و پوست مرغ را قبل از پخت به منظور کاهش وزن جدا کنید.
به گزارش شفاآنلاین، زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت
گفت: چاقی یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی فرد محسوب میشود و خطر
بیماریهای قلبی و عروقی، سکته مغزی، دیابت نوع 2، برخی از سرطانها و
مشکلات استخوانی و مفصلی را کاهش میهد.
وی افزود: مهمترین علت چاقی
را میتوان پرخوری و زیاده روی در مصرف غذا محسوب کرد البته عوامل دیگری
چون کم تحرکی، عادت های غذایی نامناسب، زمینههای ارثی و اختلالات هورمونی
در این مسئله تاثیر میگذارد علاوه بر آن عوامل عصبی و مصرف برخی داروها
نیز چاقی را برای فرد به همراه دارد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت
بهداشت ادامه داد: وجود چاقی در فرد به وسیله اندازه گیری وزن بدن و چربی
آن تعیین میشود به دلیل آنکه برخی افراد مانند ورزشکاران ممکن است با وجود
افزایش وزن، چربی کمی داشته باشند و اضافه وزن آنها عضلانی محسوب شود.
عبدالهی
با اشاره به توصیههای کاربردی برای اصلاح اضافه وزن عنوان کرد: افراد به
مقدار 1 تا 5 کیلوگرم در هفته به تدریج وزن خود را کاهش دهند همچنین به
منظور کاهش وزن از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل استفاده نمایند علاوه بر
آن در یک بشقاب کوچک غذای خود را مصرف نمایند.
وی تصریح کرد: افراد
به منظور کاهش وزن وعدههای غذایی خود را به 6 وعده غذایی تقسیم کنند
همچنین کاهش مصرف غذاهای چرب و شیرین، پرکالری، پرنمک و فیبردار در این
مسئله تاثیر می گذارد علاوه بر آن افراد به منظور کاهش وزن خود از
چاشنیهایی مانند آبلیمو، آبغوره، سرکه و سبزیجات معطر به جای سسهای پرچرب
و نمک استفاده نمایند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با
اشاره به راه های دیگر کاهش وزن خاطر نشان کرد: جدا کردن چربی گوشت و پوست
مرغ قبل از پخت میتواند به کاهش وزن کمک کند همچنین مصرف لبنیات کم چرب،
دست کشیدن از غذا قبل از سیری کامل و ترک سفره بلافاصله بعد از آن، همچنین
افزایش تحرک بدنی به ویژه پیاده روی روزانه آن هم به مدت نیم ساعت و پرهیز
از گرفتن رژیمهای خیلی سخت، کم کالری و خود سرانه در هنگام کاهش وزن توصیه
میشود.