کد خبر: ۵۶۱۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 25
شفاآنلاین:همه می‌دانند روغن‌ زیتون برای سلامتی مفید است؛ اما با اینکه این روغن‌ در همه آشپزخانه‌ها یافت می‌شود اکثر افراد طرز استفاده درست از آن را نمی‌دانند.
به گزارش شفاآنلاین، موارد زیر شما را با بزرگ‌ترین اشتباهات در مورد مصرف روغن‌زیتون آشنا می‌کند:

-به دلیل کالری کمتر روغن‌ زیتون سبک‌تر می‌خرید

همه روغن‌زیتون‌ها تقریباً به یک اندازه کالری و چربی دارند و تفاوت آن‌ها فقط در طعم و رنگشان است.

-ترس از پخت‌وپز با روغن‌های خالص

این درست است که روغن‌ زیتون خالص کمتر از سایر روغن‌زیتون‌ها و سایر چربی‌های دیگر در حرارت پایین‌تری دود می‌شود و مزه و بوی بدی به غذا می‌دهد اما می‌توانید از این روغن‌زیتون برای پخت‌وپز استفاده کنید.

-وقتی کمی تلخ می‌شود آن را دور می‌اندازید

روغن‌زیتونی را که مزه تلخی می‌دهد دور نیندازید؛ زیرا مزه تلخی نشان‌دهنده وجود آنتی‌اکسیدان‌هاست.

-روغن‌زیتون را دقیقاً کنار گاز نگه می‌دارید

هیچ‌چیزی نمی‌تواند روغن‌زیتون را خراب کند مگر گرما و نور. روغن‌زیتون خود را در شیشه‌ای تیره‌رنگ بریزید و به دور از نور و گرما نگه دارید.

-زیاده‌روی در خریدن روغن‌زیتون با قیمت مناسب

بهتر است به مقدار کم روغن‌زیتون بخرید مگر اینکه مصرف خیلی بالایی داشته باشید. به‌طور متوسط زمان نگهداری روغن‌زیتون در منزل 6 هفته است.

-می‌توان با فریزکردن آن از خالص بودنش آگاه شد

اگر روغن‌ زیتون شما در یخچال فریز شد، خالص نیست.

سلامت
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
یاس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
0
0
مورد آخر کاملا غلط است و بر عکس روغن زیتون خالص در دمای پایین میبندد و یکی از راه های تشخیص روغن زیتون اصل قرار دادن آن در یخچال یا فریزر میباشد و در صورتی که ببندد مورد اطمینان است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: