کد خبر: ۵۶۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 24
شفا آنلاین:افراد مبتلا به فشار خون در ایام عید از مصرف آجیل‌های شور پرهیز نمایند.
به گزارش شفا آنلاین،سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه  گفت: افراد مبتلا به بیماری فشار خون در ایام عید از مصرف آجیل‌های شور پرهیز نمایند به دلیل آنکه سبب تشدید فشار خون فرد می‌شود.

وی افزود: استفاده ماده‌های غذایی چرب مانند شیرینی‌های خامه‌ای به تشدید فشار خون تاثیر می‌گذارد و مصرف آن به اینگونه افراد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی موثر در ابتلا به فشار خون اظهار داشت: سس‌های قرمز و گوجه فرنگی، حاوی نمک است به خصوص نوجوانان از این ماده غذایی در مصرف غذاهای فست فودی زیاد استفاده می‌کنند مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در دراز مدت، بیماری فشار خون بالا را به همراه دارد.

نیستانی تصریح کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا علاوه بر آنکه آجیل‌های شور و ماده‌های غذایی پرچرب را استفاده نمی‌کنند از مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در ایام عید پرهیز نمایند به دلیل آنکه مصرف این ماده‌ی غذایی نیز بر تشدید فشار خون موثر واقع می‌گردد.
برچسب ها: تغذیه ، فشار خون ، متخصص
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: