شفا آنلاین:افراد مبتلا به فشار خون در ایام عید از مصرف آجیلهای شور پرهیز نمایند.
به گزارش شفا آنلاین،سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه گفت: افراد مبتلا به بیماری فشار خون در ایام عید از مصرف آجیلهای شور پرهیز نمایند به دلیل آنکه سبب تشدید فشار خون فرد میشود.
وی
افزود: استفاده مادههای غذایی چرب مانند شیرینیهای خامهای به تشدید
فشار خون تاثیر میگذارد و مصرف آن به اینگونه افراد به هیچ عنوان توصیه
نمیشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی
موثر در ابتلا به فشار خون اظهار داشت: سسهای قرمز و گوجه فرنگی، حاوی
نمک است به خصوص نوجوانان از این ماده غذایی در مصرف غذاهای فست فودی زیاد
استفاده میکنند مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در دراز مدت، بیماری فشار خون
بالا را به همراه دارد.
نیستانی تصریح کرد: افراد
مبتلا به فشار خون بالا علاوه بر آنکه آجیلهای شور و مادههای غذایی
پرچرب را استفاده نمیکنند از مصرف سس قرمز و گوجه فرنگی در ایام عید پرهیز
نمایند به دلیل آنکه مصرف این مادهی غذایی نیز بر تشدید فشار خون موثر
واقع میگردد.