کد خبر: ۵۵۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - 2015March 24
شفا آنلاین:حبوبات‬ به ویژه ‏لپه‬ باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان ‫قند خون‬ و فشار خون می شوند.
به گزارش شفا آنلاین -  لپه دارای مقداری اسید چرب و عناصری مانند فسفر، کلسیم و منیزیم بوده و یکی از بهترین حبوبات برای افراد دیابتی است.

بررسی ها نشان می دهند لپه باعث بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد در کاهش فشار خون نیز بسیار موثر است.

گفتنی است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.همچنین لپه دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج باشد، البته هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شود زیرا در اثر حرارت بسیاری از مواد مغذی آن از بین می روند.

برچسب ها: اسید ، فسفر ، کلسیم ، منیزیم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: