شفا آنلاین:حبوبات به ویژه لپه باعث جلوگیری از بالا رفتن میزان قند خون و فشار خون می شوند.
بررسی
ها نشان می دهند لپه باعث بهبود عملکرد کلیه ها در بیماران دیابتی می شود و
به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد در کاهش فشار خون نیز بسیار موثر است.
گفتنی
است کربوهیدرات و پروتئین موجود در حبوبات باعث می شوند فرد دیابتی مدت
زیادی در طول روز احساس سیری کند و به سراغ مواد شیرین نرود.همچنین لپه
دارای فیبر بالایی است و می تواند جایگزین خوبی برای نان، برنج باشد، البته
هنگام طبخ نباید زیاد اجازه دهید پخته شود زیرا در اثر حرارت بسیاری از
مواد مغذی آن از بین می روند.