شفا آنلاین:یکی از انواع آجیل که به کرات از خواص ضد آلزایمری و تقویت کنندگی حافظه آن شنیدهایم، گردو است و به این خواص خاصیت ضد تشنجی و بسیاری از خواص معجزهآسای دیگر را هم باید اضافه کرد.
به گزارش شفا آنلاین - دکتر غلامرضا کردافشاری، متخصص طب سنتی و اسلامی گفت:
گردو دارای خاصیت گرم و خشک بوده، بسیار لطیف و از بین برنده ورم اندامها
است همچنین گردو خاصیت تقویت کنندگی مغز، قلب و کبد را دارد. همچنین مصرف
گردو به همراه مویز برای تقویت حافظه بسیار مفید است همچنین مصرف آن برای
سالمندان توصیه میشود.
وی گفت: مصرف گردو برای رفع بیحسی اندامها و کاهش درد مفاصل بسیار مفید است، بخصوص اگر همراه عسل بصورت موضعی و پماد مصرف شود.
دکتر
کردافشاری گفت: یکی از خاصیتهای بسیار خاص گردو، خواص ضدتشنجی گردو است و
باعث تقویت مغز میشود و با افزایش حافظه، قدرت یادگیری را بالا میبرد.