شفا آنلاین:این ویتامینها در انواع ماهیها موجود بوده که موجب تنظیم ضربان قلب میگردد.
به گزارش شفا آنلاین - زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت
اظهار داشت: روغنهای نباتی جامد و روغنهای حیوانی که در دمای معمولی
بیشتر به شکل جامد هستند از جمله چربیهای حیوانی و روغن برخی از مواد
گیاهی چون روغن نخل، نارگیل و کره کاکائو میباشند که باعث افزایش کلسترول
بد در خون می گردند.
وی ادامه داد: روغنهای مایع
که در دمای معمولی اغلب به حالت مایع هستند در دانه سویا، مغز دانهها (
گردو، بادام وپسته) و روغنهای گیاهی( آفتاب گردان، زیتون، ذرت و...) یافت
میشود این نوع روغن بر خلاف روغن جامد، باعث افزایش کلسترول خوب و کاهش
کلسترول بد در خون میگردد.
گفتنی است که " امگا 3" یکی از انواع چربیهای غیر اشباع بوده که در بدن افراد ساخته نمیشود، لذا جز چربیهای ضروری برای بدن است.
همچنین
موجب کاهش چربی فشار خون شده و ضربان قلب را تنظیم میکند، این ماده در
انواع ماهیها چون تن، آزاد، ساردین و تخم مرغ به وفور یافت میگردد.
عبداللهی
عنوان کرد: یکی از راهکارهایی که می تواند مصرف چربی و روغن را اصلاح کند
این است که برای طعم دادن به سالاد از چاشنیهایی مانند آبلیمو، سرکه و
روغن زیتون به عنوان سس سالاد استفاده کرد و مصرف سس های چربی مانند مایونز
و هزار جزیره را تا حد امکان از برنامه غذایی حذف کرد.