شفا آنلاین:واکنش فشار خون به تغییرات رژیم سدیم بسیار گسترده است و منجر به مفهوم "حساسیت به نمک" می شود.
به گزارش شفا آنلاین ،
تاثیرات بالقوه روی رگها شامل کاهش وظایف اندوتلیوم میشود -پوشش داخلی
رگهای خونی_ سلولهای اندوتلیوم فعالیتهایی نظیر انعقاد، چسبندگی پلاکت و
ایمنی را شامل میشود. افزایش مصرف سدیم باعث سفت شدن رگها میشود.
رژیم
غذایی با سدیم بالا میتواند منجر به بزرگ شدن بافت عضلانی و هایپرترونی
بطن چپ شود و همانطور که دیوارههای قلبی سختتر میشود، در نتیجه قلب کمتر
قادر به پمپ کردن خون میشود.
مصرف بالای سدیم روی کلیهها هم اثر گذار است و شواهد احتمال میدهند که باعث کاهش وظایف کلیهها می شود.
مصرف
سدیم، سسیستم عصبی سمپاتیک در مغز را حساس میکند و پاسخ به محرکهای
گوناگون به عنوان مثال انقباض ماهیچهای اسکلتی افزایش می یابد و چنانچه
مصرف سدیم بالاتر رود تاثیرات مخرب بر اندامها نیز افزایش مییابد.
تقریبا
60 درصد از سدیم موجود در رژیم غذایی از غذاهای آماده نشات میگیرد و
همچنین استفاده از نمک در غذاهای رستورانها بیش از این مقدار در غذاهای
خانگی است
مصرف نمک برای کسانی که به نمک حساسیت دارند چشم درد هم به همراه دارد
خودم حساسیت دارم
موفق باشید