به گزارش شفاآنلاین،رها کردن پوست موزدر محیط موجب انتشار گاز متان که در تأثیر گلخانهای اثرگذار است میشود. با این حال روشهایی برای استفاده مجدد از پوست موز و کم کردن تأثیر مخرب آن بر محیط زیست وجود دارد.در این مقاله به 10 روش ساده از این موارد پرداخته است :
کود گیاه گوجهفرنگی : پیچیدن یک پوست موزبه دور گیاه گوجهفرنگی و تجزیه شدن آن موجب میشود تا گوجهفرنگی به هنگام رشد از مواد مغذی آن استفاده کند.
تغذیهکننده گیاهان خانگی : پوست موزرا در یک ظرف بدون منفذ پر از آب غوطهور کنید و از این مایع موزی برای آب دادن به گیاهان خانگی و تغذیه آنها استفاده کنید.
افزودنی به کود : اضافه کردن پوست موزبه کود گیاهی مواد مغذی و بافتهای بسیاری به کود اضافه کرده و قابلاستفاده در چمن و باغچه است.
تسکین دهنده خارش : پوست موزمرهم مناسبی برای آرام کردن و تسکین دادن بسیاری از ناراحتیهای پوستی جزئی از یک خراش، گزیدگی حشره، واکنش به سم پاپیتال گرفته تا پسوریازیس است.
غذای حیوانات : پوست موزمکمل خوبی برای غذای حیواناتی چون مرغ، خوک، خرگوش و دیگر چارپایان است.
سس سالاد : مزه سرکهای پوست موزآن را به سس فوقالعاده خوبی برای سبزیهای تازه تبدیل کرده است.
ترد کننده گوشت : پوست موز مرطوبکننده و تردکننده طبیعی مناسب برای گوشت است. این بار که قصد کباب کردن دارید پوست موزرا به گوشت اضافه کنید تا مانع از سفت و خشک شدن آن در طول آشپزی شود.
افزودنی به اسموتی : اگر پوست موزرا به مدت ده دقیقه بجوشانید و آن را در آب میوه گیری یا مخلوطکن قرار دهید میتوانید مواد غذایی، فیبر و آنتیاکسیدانهای بسیاری را به این طریق به اسموتی خود بیفزایید.
جذب کننده پرنده و پروانه : پوست موزخام را در باغچه یا جای دیگر قرار دهید. شیرینی آن پرندهها و پروانهها را جذب خواهد کرد. مراقب باشید که زنبورها هم شیرینی دوست دارند!