شفا آنلاین:آناناس دارای ویتامین ث است و این ویتامین پیشساز مادهای به اسم کلاژن است.
وی
افزود: در هنگام کلاژن سازی قوام پوست و عروق خونی افزایش می یابد.
ویتامین ث موجود در آناناس باعث شده، که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی باشد وا
ز ویتامینهای محلول در آب محسوب میگردد که باعث جلوگیری از صدمات و
بازتر شدن عروق جهت گردش خون بیشتر می گردد.
وی
در پایان گفت: سه چهارم لیوان آناناس یک واحد میوه حساب می شود و معادل 60
کالری انرژی دارد ولی اگر به صورت کمپوت مصرف گردد، بدلیل شکر موجود درآن،
میزان کالری افزوده میگردد.