به گزارش شفاآنلاین،اگر مطمئنید که جایی که احساس درد میکنید، کبد شماست نباید آسان بگیرید. کبد،عضو خیلی مهمی است. وظایف کبد شامل عملکردهای خیلی اساسی در روند سوخت و ساز بدن است، از جمله ذخیره کردن گلیکوژن که در هنگام نیاز همچون انرژی مصرف میشود. همچنین کبد برای بدن نقش سمزدایی را دارد و بعضی هورمونهای بسیار ضروری را تولید میکند. بنابراین اگر در ناحیهای که کبد قرار دارد دردی احساس کردید باید به دکتر مراجعه کنید. چون ممکن است درد کبد علامتی خطرناک برای سلامتیتان باشد. شاید هم درد کبد شما دردی مزمن باشد. میزان جدی بودن هر قدر که باشد باید به توصیههای پزشکتان عمل کنید. اما کارهایی هم هست که خودتان میتوانید از پسش برآیید. دکتر مایکل مورای متخصص درمانهای خانگی چند پیشنهاد برای درمان درد کبد دارد.
درمان خانگی کبد با میوهها
مصرف میوههای مختلف بهترین راه برای رفع مسمومیت از کبد است. میوههایی که فیبر دارند مثل تمشک و توتفرنگی میتوانند به کبد در غربالکردن سموم کمک کنند. میوههایی مثل سیب، گلابی و ... کالری کمی دارند و از تهنشینشدن چربیها در کبد جلوگیری میکنند.
لیمو، پرتقال و گریپ فروت به کاهش سدیم در کبد کمک میکنند. سدیم عامل بیماریهای مربوط به کبد مثل سیروز یا کبد چرب است. نوشیدن آبمیوههای طبیعی که مقدار زیادی از این میوهها در آن است میتواند به بهبود درد کبد کمک کند.
ماست، پروبیوتیکی است که سرشار از باکتریهای مفید است. علاوه بر این، ماست باکتریهای گرم مثبت به نام بیفیدوباکتر دارد که این باکتری فوقالعاده مغذی میتواند به کبد کمک کند که از شر باکتریهای مضری که نتیجهی فرآوردههای متابولیک سمی است خلاص شود.
ماست همچنین از شکلگیری تومور در کبد جلوگیری میکند. بنابراین با مصرف روزانه ماست باری از روی دوش کبدتان بردارید و به این ترتیب به کبدتان کمک کنید که خوب کار کند.
زنجبیل و سیر
این دو چاشنی نه تنها در آشپزخانه مفید هستند، بلکه میتوانند به تسکین درد کبدتان هم کمک کنند. سیر از کبد در برابر هجوم سمهای مختلف محافظت میکند.
از طرف دیگر در کتاب «دایره المعارف درمان خانگی» آمده که زنجبیل، عملکرد کبد را تقویت میکند. پس هم سیر و هم زنجبیل را در غذای روزانهتان قرار دهید و درد کبدتان را کم کنید.