کد خبر: ۵۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ - 2013August 18
شفا آنلاين -محققان آلماني دانشگاه هومبولت در برلين اعلام كردند: غذا خوردن پشت ميز كار همان طور كه سبب بهبود ظرفيت فكري افراد مي شود، مي تواند اثرات منفي نيز به دنبال داشته باشد.
به گزارش شفا آنلاين  از پايگاه خبري فيگارو، وقت نهار به عنوان معضلي براي كارمنداني كه نگران سلامت خود هستند، به حساب مي آيد. براي رسيدن به پاسخي روشن براي حل اين معضل، محققان آلماني دانشگاه هومبولت برلين عادات غذا خوردن ۳۲ زن را بررسي و مطالعه كردند. ابتدا اين ۳۲ نفر به دو گروه تقسيم شدند. گروه اول بايد فقط يك ظرف غذاي آماده را در مدت زمان ۱۵ الي ۲۰ دقيقه پشت ميز كار مي خوردند در حالي كه گروه دوم با يك استراحت طولاني يك غذاي خوب در يك رستوران ايتاليايي خوردند. پس از صرف غذا هر دو گروه براي انجام آزمايش ها و اندازه گيري احساسات و عملكرد ذهني شان به آزمايشگاه آمدند. نتايج آزمايش ها بر روي احساسات فرد نشان مي دهد كساني كه در رستوران غذا مي خورند در مقايسه با كساني كه پشت ميز كار غذا مي خورند ، آرام تر هستند. در حالي كه آزمايش هاي بعدي بر روي عملكرد مغزي اين افراد نشان مي دهد دسته اول يعني كساني كه در دفتر كار غذا مي خورند قواي ذهني بيش تري نسبت به دسته دوم دارند. مطالعه ديگري كه توسط نظرسنجي گالوپ در آمريكا انجام شده است نيز نشان مي دهد روابط خوب با همكاران و تقسيم غذا با يكديگر در محيط كار تاثير مثبتي بر عملكرد كارمندان دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: