کد خبر: ۵۴۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 14
شفاآنلاین-مدیر کل فرآورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اعلام کرد:نظارت برای تولید آب میوه های سالم تشدید می شود.
به گزارش شفا آنلاین،هدایت حسینی افزود: در راستای تشدید این نظارت ها، برنامه کاهش قند و افزایش درصد میوه در آبمیوه ها اجرا می شود.

وی گفت : سازمان غذا و دارو به منظور نظارت تولید آب میوه ها ابتدا به تدریج و با شیبی پلکانی درصد قند افزوده به آبمیوه ها را کاهش و درصد میوه در برخی فرآورده های با درصد میوه کم را افزایش می دهد.

وی گفت: اگر چه سلامت ، محور اصلی برنامه های این سازمان است اما این اتفاق به گونه ای ملایم ودر طول دو سال با کاهش یک درصدی در هر سال رخ خواهد داد تا صنعت نیز بتواند خود را با برنامه های سازمان غذا و دارو هماهنگ کند.

حسینی اظهار امیدواری کرد که طی این زمان بندی مشخص بتوان اقدامی موثر برای ارتقا سلامت آبمیوه ها انجام داد.
برچسب ها: آب میوه ، میوه ، قند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: