کد خبر: ۵۴۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 13
شفا آنلاین:میوه‌هایی که رنگ قرمز ارغوانی دارند مانند آلو سیاه و شاتوت از کبد فرد سم زدایی می‌کنند.
به گزارش شفا آنلاین - جواد واحدی، متخصص تغذیه گفت: میوه‌هایی که رنگ قرمز ارغوانی دارند بهترین آنتی اکسیدان محسوب می‌شود و از کبد فرد سم زدایی می‌کند در این نوع میوه‌ها، زغال‌اخته، آلو سیاه، شاتوت و سیب قرمز قرار دارند.

وی افزود: مرکبات مانند پرتقال و به خصوص لیمو ترش جزء میوه‌هایی محسوب می‌شوند که از کبد فرد سم زدایی می‌کند و در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب موثر واقع می‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به میوه‌های سم زدای دیگر اظهار داشت: کیوی به دلیل آنکه سرشار از ویتامین C است، در ردیف آنتی اکسیدان‌ها قرار می‌گیرد و به همین دلیل این میوه می‌تواند از کبد فرد سم زدایی کند علاوه بر آن برخی ریز مغذی‌ها نیز به سم زدایی از این عضو بدن یاری می‌رساند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: