کد خبر: ۵۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - 2015March 12
شفا آنلاین:طبخ مواد غذایی اگر به صورت طولانی مدت و آرام صورت بگیرد تاثیر زیادی بر ویتامین ها و املاح مواد غذایی بدن خواهد داشت.
به گزارش شفا آنلاین - پیام فرح بخش متخصص تغذیه  گفت: طرز طبخ غذا و نوع ظرفی که به کار می‌بریم بسیار مهم است، اینکه ما طبخ را به صورت آرام انجام بدهیم یا اینکه طبخ به صورت طولانی مدت انجام گیرد، تاثیر زیادی بر ویتامین ها و املاح مواد غذایی بدن خواهد داشت. 

وی در ادامه بیان کرد: لذا توصیه‌ی ما این است که هر چقدر زمان پخت کوتاه‌تر نشود املاح و ویتامین ها در بدن ما بیشتر خواهد شد. 

بنابراین اگر بخواهیم مقایسه‌ای درباره آرام‌پز و زودپز داشته باشیم توصیه ما این است که افراد زودپز استفاده کنند چون زمان پخت کوتاه‌تر می‌شود و زمان قرار گیری مواد غذایی در برابر حرارت کاهش پیدا می‌کند و ویتامین‌ها و املاح در این وضعیت بهتر خواهد بود. 

فرح‌بخش در پایان عنوان کرد: چون آرام‌پز مدت غذا را طولانی می‌کند، باعث می‌شود موادی که تحت تاثیر حرارت تغییر ماهیت می‌دهند از بین برود به عنوان مثال استفاده کردن از آرام‌پز ویتامین C غذا را از بین خواهد برد. 

برچسب ها: تغذیه ، طبخ ، ویتامین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: