شفاآنلاین- مطالعات محققان چینی دانشگاه واندربیلت آمریکا نشان می دهد که مصرف منظم آجیل، احتمال مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.
![کاهش 20 درصدی احتمال مرگ با مصرف آجیل](http://img7.irna.ir/1393/13931212/81527797/81527797-6312000.jpg)
به گزارش
شفاآنلاین از ساینس، مطالعه بر روی
71 هزار داوطلب آمریکایی و 134 هزار داوطلب چینی نشان می دهد که رژیم غذایی
حاوی آجیل، احتمال مرگ (به دلایل مختلف) و مرگ ناشی از بیماری های قلبی-
عروقی را 20 درصد کاهش می دهد.
در این گزارش هر دو گروه پردرآمد و
کم درآمد مورد بررسی قرار گرفته اند. دسته اول انواع آجیل و گروه دوم
معمولا بادام زمینی مصرف کردند.بررسی ها نشان می دهد که نتایج در هر دو
گروه یکسان است و آجیل سرعت مرگ را 20 درصد کاهش می دهد.در این گزارش بر
مصرف آجیل شیرین (بدون نمک) تاکید شده است.
آجیل حاوی اسید آمینه
است که سلامت قلب و عروق را تضمین می کند و به دلیل داشتن کلسترول سالم از
سکته مغزی، سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند. به علاوه اثر آنتی
اکسیدان بودن آجیل، از تخریب سلول ها و آسیب به DNA جلوگیری می کند.
آجیل با افزایش سوخت و ساز بدن، به کاهش وزن و کنترل دیابت کمک می کند و باعث افزایش قدرت باروری می شود.
آجیل بهترین میان وعده برای کودکان در مدرسه است.نتایج این تحقیقات در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.