به گفته وی هنگام خوابیدن بخش اعظمی از فعالیتهای مغزی از کار میافتد و فقط قسمتی از مغز فعال باقی میماند که همین مسئله موجب میشود که توصیههایی که خود فرد قبل از خواب با خود تکرار میکند به یاد میماند، مثلاً مادران قبل از خواب با خود تکرار میکنند که هر وقت کودکم بیدار شد من بیدار میشوم و معمولاً مادر با کوچکترین حرکت کودک خود در خواب یا کوچکترین صدای کودکشان از خواب بیدار میشوند و این مادر ممکن است که خوابی بسیار عمیق داشته باشد که با صدای رعد و برق هم بیدار نشود ولی چون قبل از خواب با خود درباره بیدار شدن کودکش صحبت میکند مغز فراوان این مطالب را دریافت میکند، براین اساس مادر هنگام بیدار شدن کودکش بیدار میشود حتی در گذشته مادر بزرگها توصیه میکردند که به بالشت سفارش کن, صبح از خواب بیدارت میکند.
ضرورت اجابت مزاج قبل از خواب
این دستیار تخصصی طب سنتی درباره آداب قبل از خواب نیز گفت: قبل از خواب باید رودهها و مثانه از ادرار و مدفوع خالی و مغز در آرامش کامل باشد تا در خواب اختلالی بروز پیدا نکند.
برای خواب بهتر پاهای خود را گرم نگه دارید
مقیمی افزود: برای حفظ آرامش مغز قبل از خواب پیشنهاد میشود, پاها گرمتر
از سر باشد که پوشیدن جوراب خود کمک کننده است البته این روش برای افراد
سالم مفید است چرا که برخی از افراد کف پایشان از حد معمول داغتر است و
گرمای زیادی را احساس میکنند و این افراد برای درمان باید به پزشک مراجعه
کنند. همچنین بالش باید در بالاترین سطح باشد و سر بلندتر از پاها قرار
گیرد که جریان خون از سمت سر به پاها جریان داشته باشد و افراد باید در
تاریکی مطلق و مکان بدون سر و صدا بخوابند.
رختخواب باید سِفت ولی ارتجاع پذیر باشد
این دستیار تخصصی طب سنتی ادامه داد: رختخواب باید سِفت ولی ارتجاع پذیر باشد، نباید بسیار گرم یا بسیار سرد باشد، از الیافی تهیه شده باشد که هوا را به خوبی جریان دهند. همچنین، بالش باید طوری باشد که تمام نقاط گردن احساس راحتی کند.
تسنیم