به گزارش شفا آنلاين،دکتر ضیاءالدین مظهری اظهار داشت: «علت اینکه فرد بعد از ترک، تمایل بیشتری به ناخنک زدن دارد، قطع اثر نیکوتین روی پیامآوران مرکز گرسنگی است که قسمتی از عملکرد آن را کاهش داده بود. از طرف دیگر با مکیدن سیگار و فرو بردن دود و ترکیبات معلق در آن قسمت لذتخواهی مغز که درگیر بود، حالا با ترک سیگار، دنبال جایگزین تازهای است و همین باعث میشود فرد به ناخنک زدن به هلههوله و خوردن شکلات و آبنبات و... روی بیاورد.»
وی در ادامه با بیان اینکه لاغریهای حاصل از اعتیاد به دود و دوم ناشی از تخریب عملکرد اندامهای حساس بودن و برهم خوردن سوخت و ساز بدن از قند و چربی گرفته تا پروتئینهای مصرفی و... است، گفت: «ترک سیگار و سایر ترکیبات زیانبار، باعث بالا رفتن سریع دو تا 5 کیلوگرم وزن در ترککنندگان سیگار میشود و این افراد معمولاً در هفتهها و در ماههای نخستین شاهد افزایش دور کمر هستند.»
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان خاطرنشان کرد: «اگر ترککنندگان بتوانند گذر و تغییرات حاصله را تحمل کنند و پشت سر بگذارند، بعد از چند ماه یا حداکثر یکی، دو سال تمام اختلالات سوخت و سازی و روانیای که در اثر مصرف سیگار و سایر ترکیبات زیانبار برایشان به وجود آمده، رفع میشود و به ایدهآلترین تناسب اندام دلخواهشان دسترسی خواهند یافت.»
سلامانه