کد خبر: ۵۳۱۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - 2015February 28
شفاآنلاین-آشپزخانه هایی که مسئول تهیه غذا و انتقال آن به قطارهای مسافری هستند با استانداردهای بالایی فعالیت خود را دنبال می کنند که شاید با تصورات مخاطب از کشوری به نام چین فاصله زیادی داشته باشد.
به گزارش شفا آنلاین،امروزه ارائه خدمات رفاهی در عالی ترین سطح آن یکی از اهداف مهم بخش هایی است که با شهروندان و مسائل مربوطه سرو کار دارند.

در این رابطه امروز نگاهی داریم به سرویس ارائه خدمات در قطارهای بین شهری کشور چین که در آستانه سال نو چینی و آغاز مسافرت های تعطیلات بهاره با حجم گسترده تری ار مسافران مواجه می شوند. تهیه غذا و ارائه سرویس به این مسافران یکی از دغدغه های اصلی مسئولان چینی محسوب می شود.

آشپزخانه هایی که مسئول تهیه غذا و انتقال آن به قطارهای مسافری هستند با استانداردهای بالایی فعالیت خود را دنبال می کنند که شاید با تصورات مخاطب از کشوری به نام چین فاصله زیادی داشته باشد.

گفتنی است چینی ها در الگوبرداری از کشورهای پیشرفته غربی در زمینه های مختلف از فناوری گرفته تا بهداشت بسیار فعال هستند. مواردی مانند استفاده از دوش هوا یا وضعیت کلی محیط فعالیت تا با آنچه که چندسال پیش در این کشور وجود داشته به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست.

کارکنان پیش از ورود به محل فعالیت باید از اتاق دوش هوا به منظور حذف انواع ویروس ها و باکتری های خطرناک، عبور کنند

 غذاهای سرد تا 72 ساعت نگهداری می شوند.

قیمت هر ظرف غذا در قطار از 15 تا 65 یوآن(2.4 تا 10.4 دلار) متغیر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: