کد خبر: ۵۲۷۲۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۳ - 2015February 24
شفاآنلاین-"جوانه گندم" فرآورده ارزشمندی از گندم است و می‎تواند به رشد کودکان و همچنین به تقویت انرژی بزرگسالان کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین،گندم کمی گرم و از نطر رطوبت معتدل است و جز بهترین غذاهاست. نانی که از گندم سالم و بدون کود شیمیایی تهیه شده است و مایع خمیر آن طبیعی باشد و فرصت کافی برای تخمیر داشته و با حرارت ملایم پخته شده باشد, جزو غذاهای اصلی انسان می‎شود.

گندم را می‎توان مانند حبوبات دیگر پخت و به عنوان یک غذای مقوی از آن استفاده کرد و بهتر است برای جلوگیری از نفخ آن کمی شکر و دارچین به آن اضافه کرد و برای چاق کردن افراد لاغر مفید است.

معمولاً یک مشت گندم برای هر نفر کافی است." کاچی" که از تاب دادن آرد گندم و سپس مخلوط کردن با آب و شکر به دست می‎آید, غذای سالم و ارزانی است که در اختیار همه است و اگر کمی پودر بادام یا خلال بادام به آن اضافه شود برای چاق کردن افراد لاغر غذای خوبی است.

"جوانه گندم" فرآورده ارزشمندی از گندم است و می‎تواند به رشد کودکان و همچنین به تقویت انرژی بزرگسالان کمک کند.

طرز تهیه آن اینچنین است که مقداری گندم داخل یک کاسه آب می‎ریزیم و هر روز آب آن را عوض می‎کنیم. البته اگر در جای گرم قرار داشته باشد و یا در فصل گرما باشد باید روزی 2 بار آب آن را عوض کرد بعد از 3 الی 4 روز جوانه نقره‎ای رنگی از گندم بیرون می‎زند و در این مرحله آب را خالی کرده گندم را داخل دستمال نخی در یک دیس پهن می‎کنیم و روی آن با دستمال می‎پوشانیم.

به طور متناوب هر وقت که گندم‎ها آب نداشته باشد, روی پارچه را با آب نم ناک می‎کنیم و پس از گذشت چند روز جوانه‎ها بلند می‎شود و هنگامی که به اندازه یک بند انگشت رسید قابل مصرف است.

از جوانه گندم می‎توان در سوپ, سالاد, سمنو و حتی می‎توان آن را خشک کرد و در آسیاب آرد کرد و برای پخت شیرینی و حلوا مورد استفاده قرار داد.

تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: