به گزارش شفا آنلاین،دکتر سعید عباسی با اشاره به اینکه این بیماران اغلب با التهاب مفاصل روبرو هستند و به همین دلیل در هنگام بروز درد و التهاب از راه رفتن عاجز میشوند، گفت: اختلالات انعقادی در ICU از دو جهت عوامل جلوگیری از لخته خون و تشکیل لختههای خونی در قسمتهای مختلف بدن بررسی میشود.
وی در ادامه افزود: در اختلالات انعقادی نوع اول مشکلات پیش آمده برای بیمار از جمله جراحی، تروما و برخی داروهای دریافتی توسط بیمار باعث پیشبرد فیزیولوژی سیستم خون به سمت عدم انعقاد میشود که مشکلاتی از قبیل خونریزی داخلی و آسیب به ارگانهای مختلف بدن مانند کلیهها و رودهها را به همراه دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، خاطرنشان کرد: در اختلالات انعقادی نوع دوم تشکیل اندامهای خونی در اندامها و ریه میتواند باعث اختلال قلبی و تنفسی برای بیمار شود که عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد. استفاده از انواع داروهای ضد انعقاد خون در جهت پیشگیری یا درمان این گونه اختلالات ضروری است.
عباسی با بیان اینکه با توجه به پیچیدگیهای اداره بیماران در بخشهای مراقبتهای ویژه، گاهی همزمان هر دو مشکل در بیمار بروز میکند، تصریح کرد: اداره این گونه بیماران نیاز به مهارتهای علمی و عملی پیشرفتهای دارد که همکاری دیگر رشتههای تخصصی و فوق تخصصی با پزشک ICU را میطلبد.
این فوق متخصص مراقبتهای ویژه یادآور شد: بیماران باید همیشه لیست
داروهایی را که مصرف میکنند در اختیار داشته باشند و ضمن مصرف صحیح آنها،
اطلاعات لازم را در اختیار تیم پزشکی خود قرار دهند.
ایسنا