شفا آنلاین:طعم غذا علاوه بر خود شیوه طبخ آن میتواند به دلیل جنس قاشق و چنگال که با آن غذا خورده میشود دچار تغییراتی شود.
گفتنی
است، سریسهای غذا خوری ساخته شده از نقره مانند چنگال و قاشق نقرهای
براساس جدیدترین تحقیقات باعث برگشت طعم غذا و بد مزه شدن آن میشود.
بررسیها نشان میدهند، طعم غذا در چنگال و قاشقهای ساخته شده از فولاد ضد رنگ یا همان مواد استیل بسیار بهتر از نقره است.
براساس
تحقیقات بهترین طعم غذا در قاشق و چنگالهای ساخته شده از فلز طلا بدست
میآید زیرا فلز طلا یک ماده خنثی است و هیچ نوع تغییر شیمیایی در طعم
خوراکیها ایجاد نمیکند.
کارشناسان دانشگاه کالج
لندن این نتایج را با تست کردن طعم خوراکیهای مختلف مورد استفاده قرار
گرفته با فلزات مختلفی مانند طلا، نقره، فولاد ضد رنگ، روی، مس، قلع و کروم
بدست آوردهاند.
50 داوطلب غذاهای شور، ترش و شیرین را با
استفاده از قاشقهای ساخته شده با فلزات فوق تست کردهاند و همگی طعم غذا
با فلز طلا را بهتر دانستهاند.
کارشناسان اعتقاد دارند علاوه بر تغییرات شیمیایی مرکز پاداش دهی مغز نیز در درک طعمهای مختلف از مواد غذایی اثر گذار است.