کد خبر: ۵۱۴۷۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 13
شفا آنلاين- رییس بخش استرابیسم بیمارستان فارابی با بیان اینکه درمان جراحی انحراف چشم تنها در صورت عدم توفیق درمان غیرجراحی الزامی است، تاکید کرد: با توجه به اینکه تاخیر در جراحی انحراف چشم عوارض جبران ناپذیری را به دنبال دارد؛ اما اگر درمان غیر جراحی موثر باشد، نباید در قدم اول نسبت به درمان جراحی اقدام کرد.

به گزارش شفا آنلاين،دکترعلیرضا کشتکار جعفری با اشاره به اینکه اگر در سال‌های اول زندگی چشم دچار انحراف شود، تصویر به درستی در مغز کودک درک نمی‌شود، گفت: در صورتی که یکی از دو چشم دچار انحراف شود، راه‌های بینایی که مسیری از چشم تا مغز است با اختلال مواجه می‌شود و در نتیجه نمی‌تواند به تکامل طبیعی برسد و زمینه تنبلی چشم فراهم می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه لوچی چشم تنها نشانه کودکان دچار انحراف چشمی است، افزود: با وجود معاینه اولیه چشم در بدو تولد، کودکان بین 2 تا 3 ماهگی ممکن است دچار انحراف متناسب چشم شوند، اما بررسی مجدد و دقیق الزامی است؛ چرا که بعد از 2 تا 3 ماهگی چشم کودک باید مستقیم قرار گیرد.

رییس بخش استرابیسم بیمارستان فارابی تصریح کرد: عوامل ژنتیکی، عیوب انکساری، تنبلی چشم، ضربه به صورت، حدقه و سر، عفونت‌ها، بیماری‌های التهابی از جمله بیماری تیروئیدی، بیماری‌های عروقی مانند دیابت و فشار خون، مشکلات عصبی و بیماری‌های محل اتصال عصب به عضله چشم از عوامل ایجاد کننده انحراف چشم است.

کشتکار جعفری با بیان اینکه عوامل تشدید کننده می‌تواند انحراف‌های گهگاهی را دایمی و انحراف نهفته را آشکار کند، خاطرنشان کرد: خستگی مفرط، خواب نامناسب، تغذیه نامطلوب، مشکلات روانی، عینک نامناسب، ضعف قوای جسمی و روانی، تب، ترس و ضربه از جمله عوامل تشدید کننده انحراف چشم است.

این فوق تخصص جراحی استرابیسم در پایان یادآور شد: در اغلب موارد با درمان بیماری زمینه‌ای می‌توان از ایجاد انحراف چشم جلوگیری کرد. همچنین در مورد درصد بالایی از افراد، تجویز عینک مناسب برای درمان انحراف چشم کفایت می‌کند.



ایسنا




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: