شفاآنلاین-با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید .
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید : ابتدا
سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید .
وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در
ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در
این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر
كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا
با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است .
آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.