کد خبر: ۵۰۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 07
شفاآنلاین-با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید .
 برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید :

ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید . وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .

در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد . حالا سویاى شما مزه دار شده است . آین را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.
برچسب ها: سویا ، گوشت ، طعم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: