کد خبر: ۵۰۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 06
شفا آنلاین:موارد زیادی ممکن است مسمومیت غذایی را در افراد ایجاد کند اما برای کاهش این مسمومیت‌ها مصرف بعضی از مواد غذایی توصیه می شود.
به گزارش شفا آنلاین-دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه  در خصوص مسمومیت های غذایی و بهترین مواد غذایی بعد از مسمومیت گفت: علت ایجاد مسمومیت در افراد مصرف غذاهایی تاریخ گذشته و مانده است به طور مثال غذاهایی که طولانی مدت در یخچال نگهداری میشوند و یا در خارج از یخچال و در مکان‌های گرم نگهداری می شوند باعث ایجاد باکتری و قارچ در غذا می شود که می‌تواند مسمومیت را در افراد بوجود آورد.

وی افزود: یکی دیگر از مواردی که می تواند باعث انتقال آلودگی به غذاها شود این است که در بعضی مواقع افراد از چاقوهای مشترک برای خرد کردن سبزی و گوشت استفاده می کنند که این خود باعث بوجود آمدن سم بوتولونیم می شود که این خود کاملا خطرناک است.

وی در ادامه گفت: از علائم مسمومیت های غذایی می توان به تهوع و استفراغ ، اسهال همراه با درد اشاره کرد.

وی بیان کرد: مسمومیت غذایی بین 6 تا 72 ساعت بعد از مصرف غذای مسموم خود را نشان می دهد.

وی اشاره کرد: مصرف مایعات با غذاهایی مثل پلوگ وشت ساده و میوه‌هایی اعم از سیب و موز، سبزیجات پخته و ماست و دوغ می تواند بهترین غذاها در بعد از مسمومیت باشد زیرا انرژی را در فرد افزایش و مسمومیت را کاهش می دهد.

وی در پایان گفت: همچنین مصرف غذاهایی همچون غذاهای سنگین مثل سرخ کرده‌ها مسمومیت را نیز افزایش می دهد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: