به گزارش شفا آنلاين،دکتر پیمان آل شیخ افزود: نوشیدن چای سبز عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان است زیرا بدلیل وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان، بدن را در مقابل ابتلا به سرطان مصون میدارد.
وی تصریح کرد : چای سبز را به دلیل آنتی اکسیدان موجود در آن به عنوان داروی ضد پیری میشناسند ،آنتی اکسیدانها با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلولها یکی از شاخصترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلولهای بدن هستند.
این مسئول با بیان اینکه با نوشیدن چای سبز، متابولیسم ( سوختوساز) چربیهای بدن تسریع میشود و به این ترتیب چربی اضافی دربدن ذخیره نمیشود، یادآور شد: نوشیدن چای سبز در کنار رژیم غذایی، فعالیتهای بدنی و ورزش میتواند روند لاغری را سرعت ببخشد.
آلشیخ اظهار کرد: علاوه بر بهرهمندی از خواص این گیاه دارویی برای موارد ذکرشده میتوان از فواید آن برای کاهش فشارخون، کاهش قند خون، تقویت سیستم ایمنی و تخفیف علائم و نشانههای بیماریهایی مانند پارکینسون و آلزایمر نیز بهره برد.
وی با اشاره به اینکه چای سبز معمولا منع مصرف ندارد، خاطرنشان کرد: مصرف
این چای همچون چای سیاه به همراه غذا جذب روی، آهن و کلسیم را کاهش میدهد و
زیاده روی در مصرف این چای میتواند باعث دفع زیاد آب از بدن و یبوست شود.
ایسنا