شفا آنلاین:ماهی ها به ویژه ماهی های چرب مانند سالمون، ساردین و قزل آلا، گردو، دانه کتان و شاهدانه از منابع خوب اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می روند.
به گزارش شفا آنلاین-
تحقیقات نشان می دهند که بسیاری از زنان باردار دچار کمبود اسیدهای چرب
امگا- 3 هستند و بر اساس مطالعات انجام شده در دانشگاه مونترال و مرکز
تحقیقات مادر و کودک، کمبود امگا- 3 یکی از عوامل اصلی در بروز افسردگی پس
از زایمان است. زنان در سنین باروری بیشتر از سایر افراد در معرض خطر
افسردگی هستند و تولد کودک این بیماری را در زنان آسیب پذیر تشدید می کند.
این نوع افسردگی با اختلال در وضعیت سلامتی مادر و همچنین کودک او مرتبط
است.
در تحقیقات اخیر مشخص شده است که بین
بارداری، میزان امگا- 3 و واکنش شیمیایی که منجر به تولید سروتونین در مغز
می شود ارتباط وجود دارد. سروتونین ماده ای است که در تنظیم خلق و خو نقش
دارد. از آن جایی که امگا- 3 از مادر به جنین و همچنین از طریق شیر به
نوزاد منتقل می شود، میزان این اسید چرب در دوران بارداری و حداقل 6 هفته
پس از زایمان به شدت کاهش می یابد. مشکل دیگر این است که اغلب افراد از
جمله زنان باردار و شیرده به میزان کافی امگا- 3 دریافت نمی کنند. بنابراین
یکی از راه های پیشگیری و کنترل افسردگی پس از ازیمان این است که به
مادران توصیه کنیم در دوران بارداری و شیردهی به میزان کافی از اسیدهای چرب
امگا- 3 استفاده کنند.
ماهی ها به ویژه ماهی های
چرب مانند سالمون، ساردین و قزل آلا، گردو، دانه کتان و شاهدانه از منابع
خوب اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می روند.