مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: با کاهش مصرف نمک میتوان از انواع بیماریها همچون بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری کرد. براین اساس موضوع کاهش مصرف نمک در فرآوردههای غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویتهای سیاستهای وزارت متبوع است.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: به همین منظور ضمن تعریف کارگروههای تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.