کد خبر: ۵۰۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - 2015February 02
شفاآنلاین-پژوهشگران اصفهانی ارتباط الگوهای غذایی غربی را در افزایش سکته های مغزی اثبات کردند.
به گزارش شفاآنلاین، رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه این تحقیق روی 195 بیمار سکته مغزی و 195 انسان سالم و الگوهای غذایی آنها اجرا شد گفت : در این بررسی اثبات شد استفاده از فست فودها و الگوی غذای غربی خطر افزایش سکته های مغزی را افزایش می دهد.
دکتر اسماعیل زاده افزود : در این پژوهش عملی ثابت شد پیروی از الگوی غذای سالم با استفاده از میوه و سبزیجات ، لبنیات کم چرب و روغن های مایع خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.
مجری این طرح و عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان افزود : مقاله علمی پژوهشی عضو هیأت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه اصفهان در هفته گذشته در مجله امریکایی تغذیه Journal of American College of Nutrition به چاپ رسید.

واحد مرکزی خبر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: