شفا آنلاین:کرفس کوهی به وسیله جذب چربی خون در افراد به کاهش آن کمک میکند.
به گزارش شفا آنلاین-مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت:
مصرف کرفس "کوهی و کدو" سبب کاهش فشار خون و چربی خون افراد میشود اما
برای کاهش میزان آن نباید به تنهای بر مصرف این مواد تاکید کرد.
وی
افزود: پتاسیم موجود در کرفس کوهی و کدو به کاهش فشار خون افراد کمک
میکند، مصرف این مواد غذایی در کنار استفاده از داروها برای کنترل چربی و
فشارخون توصیه میشود و مصرف کدو و کرفس کوهی به دلیل آنکه به میزان زیادی
نخواهد بود به کنترل این بیماریها کمکی نمی کند.
این
متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین کدو و کرفس کوهی به وسیله جذب چربی خون در
افراد میتواند میزان آن را در بدن کاهش دهد، هرچند تاکنون تاثیرات دیگر
این مواد غذایی بر بدن شناخته نشده است.