به گفته وی معمولا این افراد اگر زیاد غذا هم بخورند، خیلی چاق نمی شوند. غذا باید در بدن بنشیند و بدن غذا را بپذیرد تا جذب شود. مصرف انجیر خشک خیسانده در عسل و عرق انیسون یا دم کرده انیسون خود راهی برای چاق شدن افراد لاغر است.
این متخصص طب سنتی بیان کرد: انیسون بذری است مثل رازیانه که همراه با انجیر، مجاری غذا را در بافتها باز میکند و باعث جذب غذا به سمت مجاری میشود . انجیر گرم و تر است و رطوبت آن به اندازه است مخصوصا خیسانده آن باعث تقویت مغز، قلب و کلیه میشود و باعث وضعیت بهتری برای بدن افراد لاغر میشود.
کردافشاری گفت: کسانی که به مصرف برنج عادت دارند بهتر است که آن را با مصلحاتش بخورند. مثلا مصلح برنج زیره، زرشک و زعفران است. خوردن سرخ کردنیها به دلیل حرارت و خشکی که ایجاد میکند میتواند باعث تشنگی شود.
این متخصص طب سنتی افزود: استفاده از خاگینه با شیره انگور غذایی مقوی بوده و از ضعف پیشگیری میکند.
کردافشاری درباره خواص شیربرنج و فواید آن برای کودکان و افراد لاغر بیان کرد: شیربرنج برای افرادی که دارای طبع سرد و خشک و کسانی که غلبه خلط سودا در بدن دارند, مناسب است خصوصاً برای افراد لاغر، کودکان و پیران مفید است در منابع طب سنتی آمده است که زیاد خوردن شیربرنج موجب افزایش طول عمر میشود.
تسنیم