شفا آنلاین:براساس بررسیها عوامل غذایی به ویژه مصرف زیاد چربی و قند، موجب کاهش روزافزون تواناییهای مغزی به ویژه اختلال عملکرد حافظه و یادگیری شده است.
به گزارش شفا آنلاین،پژمان جوانشیر متخصص اعصاب و روان
افزود: عادات غذایی تأثیر مستقیمی بر روی عملکرد اعصاب و مغز دارند و
متأسفانه درصد بالایی از افراد جامعه گرفتار الگوهای تغذیهای ناسالم و غیر
سازنده هستند.
وی تأکید کرد: براساس بررسیها
عوامل غذایی به ویژه مصرف زیاد چربی و قند، موجب کاهش روزافزون
تواناییهای مغزی به ویژه اختلال عملکرد حافظه و یادگیری شده است.
جوانشیر،
با اشاره به اینکه قند و شکر مصنوعی حافظه دراز مدت را دچار آسیب میکند،
اظهار داشت: البته در صورتیکه مصرف این مواد قطع شود، بروز آسیبهای عصبی و
مغزی کاهش و حتی برطرف میشود.
وییادآور شد:
مصرف بالای غذاهای چرب نیز می تواند توان یادگیری و هوش انسان را دچار مشکل
کرده و البته دراز مدت اثرات شدیدتری بر جای خواهد گذاشت.
جوانشیر
خاطر نشان کرد: مصرف برخی از مواد که هیچ فایده غذایی ندارند، علاوه بر
اینکه مستقیم بر روی بدن اثر منفی میگذارند، بلکه اثر مواد مغذی و مفید را
نیز خنثی میکنند که از جمله این مواد غذایی غیر مفید میتوان به
افزودنیها، رنگ دهنده و برخی از تنقلات اشاره کرد.