در ادامه این تحقیقات آمده است که پپتید موجود در ماهی، قادر به باریک یا
گشاد کردن رگ های خونی و تنظیم فعالیت های بیولوژیکی مرتبط با کلیه، سیستم
عصبی مرکزی و سیستم قلبی عروقی است.
عصاره پپتید ماهی در فروشگاه های برخی کشورها، به مشتریان عرضه می شود.
با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، ماهی سرشار از پروتئین و چربی های غیر
اشباع و اسیدهای چرب امگا 3 است که همگی برای قلب مفید هستند.
این انجمن توصیه کرده است که حداقل دو بار در هفته، از ماهی در رژیم غذایی استفاده شود.
سازمان غذا و داروی آمریکا به زنان باردار توصیه کرده است که از مصرف ماهی های پرورش یافته در آب های آلوده به جیوه اجتناب کنند.
مصرف ماهی برای افراد میانسال و زنان یائسه توصیه شده است.
نتایج این تحقیقات در «Pharmacological Reviews» منتشر شده است.(ایرنا)