وی با بیان اینکه محدودیتها در کشور مانع پیشرفت این علم نشده است خاطرنشان کرد: در دومین نمایشگاه لیزر میوه نهال اعتماد به جوانان در عرصه فناوری لیزر برداشت شده است.
نبوی افزود: در دومین نمایشگاه دستاوردهای علوم و فنون لیزر آخرین یافتههای لیزر در بخش لیزرهای راهبردی و استراتژیک دیسک، فیبر و نیمه هادی ارائه شده است. همچنین مجموعه فناوریهای زیرساختی برای این لیزرها در بخشهای رشد بلور، اپتیک، لایهنشانی، مکانیک، برق و الکترونیک، متالوژی، خنکسازی و ساخت اتاق تمیز در این نمایشگاه در معرض دید قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه راهبرد مرکز علمی علوم و فنون لیزر ایجاد زیرساختهای فناوری لیزر است، اظهار داشت: امیدواریم با ایجاد این زیرساختها بتوانیم در بلندمدت این فناوری را کاملا در کشور بومیسازی کنیم.
به گفته نبوی بخشهایی از نمایشگاه لیزر به فناوری نانو، بیواتونیک، اسپکتروسکپی و فراوری مواد اختصاص داده شده است.
وی درخصوص دستاوردهای جانبی نمایشگاه توضیح داد و گفت: لیزرپزشکی، لیزرصنعتی و منابع لیزری تحقیقاتی حاصل از تحقیقات راهبردی محققان از دستاوردهای جانبی این نمایشگاه هستند.
وی اظهار داشت: لیزرپزشکی در بخش تشخیص و درمان برای کشور راهبردی است که مرکز ملی علوم و فنون لیزر علاوه بر ایجاد فناوری و بسته دانش فنی در تعاملی تنگاتنگ با حوزه سلامت به ویژه وزارت بهداشت و اداره کل تجهیزات پزشکی بسترهای اجرایی و عملیاتی این زمینهها را در کشور فراهم کرده است.
رئیس مرکز ملی علوم و فنون لیزر یادآور شد: مقوله توسعه کاربرد لیزر و حمایت از شرکتهای دانشبنیان، فناوران و کارآفرینان در شاخههای لیزرهای صنعتی با جدیت در حال پیگیری است.
نبوی افزود: مرکز ملی علوم و فنون لیزر تلاش دارد تا حلقههای مفقوده در زنجیره ارتباط با صنعت و دانشگاه را احیا کند که عملیاتهایی در این زمینه در دست اجرا دارد.
وی همچنین درخصوص سیاستهای این مرکز در ادامه توضیح داد و گفت: سیاست مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران، ایجاد بازار و بورس فناوری در لیزر است تا سرمایهگذاران و صاحبان ایده را از نظر موضوعی به اهداف و راهبردهای استراتژیک برساند.
رئیس مرکز ملی علوم و فنون لیزر گفت: تعداد 28 غرفه در نمایشگاه به ارائه دستاوردهای مرکز ملی پرداختند که بیش از 40 نوع لیزر به نمایش گذاشته شده است که از لیزر فیبر نوری 6 کیلووات و دیسک 3.5 کیلووات نیز رونمایی شده است.